Постпсихология — новое научное направление в психологии и философии, разработанное международной группой ученых разных областей под руководством академика Международной Педагогической Академии Валерия Куринского (Россия, Украина). »»»

Автодидактика українська. Лекція 2. Валерій КУРІНСЬКИЙ

Лекція 2. Самоаналіз автодидакта —
де час перетворюється на «фізичну величину», яка може змінювати свої параметри, наприклад розширюватися від нагрівання високими і високотемпературними станами переживання прекрасного.

Систему під назвою ПостПсихологічна Автодидактика понад 20 років тому розробив Валерій Курінський — унікальний філософ, академік, педагог-просвітитель, композитор і виконавець музичних творів, художник і письменник, учений, який використовує в роботі більш ніж 100 іноземних мов. Запропонована ним нова, сперта на модерний науковий грунт філософія руху та навичкового розвику дозволила тисячам людей вільно читати в оригіналі шедеври світової літератури та говорити без акценту багатьма іноземними мовами, почуватися незалежними в сучасній глобальній культурі та знайти своє унікальне призначення, відкрити багаті можливості власної «біології» та духовності.

http://avtodidaktika.com/shop/avtodidaktika-ua/


         Rambler's Top100