Постпсихология — новое научное направление в психологии и философии, разработанное международной группой ученых разных областей под руководством академика Международной Педагогической Академии Валерия Куринского (Россия, Украина). »»»

Презентация книги Валерия Куринского «На ступеньках храма…», 13 декабря 2017 в Киеве

13 декабря в 19:00 в Музее истории Киева (Хмельницкого, 7, первый этаж) издательство Саммит-Книга представляет новую книгу Валерия Куринского «На ступеньках храма…». Приглашаем и очень будем рады Вас видеть.


13 грудня о 19:00 в Музеї історії Києва (Хмельницького, 7, перший поверх) видавництво Самміт-Книга презентує нову книгу Валерія Курінського «На ступеньках храма…». Запрошуємо і дуже раді будемо Вас бачити.

Це видання є зібранням сонетів та афоризмів, написаних Валерієм Олександровичем Курінським протягом 2006 року, а також деяких з раніше не опублікованих творів. Валерій Олександрович пішов від нас 2015 року і не встиг власноруч взяти участь у підготовці цього зібрання, тому було прийнято рішення утриматися від втручання в авторський задум поета і запропоновано ознайомитися з текстами в тій редакції, яка має місце у вже набраних автором рукописах в українському та російському варіанті. Упорядники не впевнені у власній бездоганній розшифровці деяких сонетів, які розміщено разом зі сканами рукописів, однак публікують їх з метою збереження спадщини автора і запрошують вдумливих читачів до діалогу. Сонети писалися як щоденник, тому читач має змогу пережити разом з автором сумні та веселі повсякденні моменти. Такий принцип написання є підтвердженням одного з правил Постпсихологічної Автодидактики про необхідність постійних занять задля вдосконалення навичок.

Книга є четвертою посмертно виданою поетичною збіркою у серії запланованого до друку доробку автора, створеного протягом декількох десятків років (проза, поезії, афоризми, репродукції картин), що дасть змогу послідовникам та шанувальникам його наукових досліджень і творчості ще раз доторкнутися до живої криниці думок й автодидактичних відкриттів на шляху до самопізнання.


         Rambler's Top100